Wordpress
Dünyanın en popüler içerik yönetim sistemi olan WordPress, esnek yapısı ve kullanım kolaylığıyla yeni başlayanlar için tam bir bulunmaz hint kumaşı. WordPress ile ilgili yararlı bilgileri, rehberleri ve ipuçlarını burada bulabilirsiniz. Web sitesi kurma, eklenti kullanımı, temalar, SEO optimizasyonu ve daha fazlası hakkında ayrıntılı makalelerle WordPress deneyiminizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz.
-
Read More: Site İçi SEO Nedir ve Nasıl Yapılır?Merhaba arkadaşlar, bugün SEO çeşitlerinden birisi olan “site içi SEO” kavramından bahsedeceğim. Site içi SEO…
-
Read More: WWW ne demek, Açılımı ve anlamı nedirWWW (Dünyayı Saran Ağ), internet üzerinde bulunan belgeler, görseller, videolar, ses dosyaları ve diğer multimedya…
-
Read More: Robots.TXT nedir?Robots.txt Dosyası Nedir ve Nasıl Kullanılır? Robots.txt, Not Defteri gibi herhangi bir metin editörüyle hazırlayabileceğiniz…
-
Read More: Kaliteli Bir Web Sitesi Nasıl Olmalıdır?Hızla gelişen dünyamız ve hızına yetişemediğimiz teknoloji alemi, kişileri ve firmaları seslerini duyurabilmek için ya…
-
Read More: SEO Terimleri ve AnlamlarıHer web site sahiplerinin bilmesi gereken seo terimleri ve Google’ a özel terimler aşağıda anlamları…
-
Read More: Sitemap Nedir?Sitemap sitedeki adresleri (url) listeleyen bir xml dosyasıdır. Sitemap ile site sahibi sitesindeki adresleri yani…
-
Read More: WordPress Temalardaki Türkçe Karakter Sorununun ÇözümüWordPress tema Türkçeleştirirken yada düzenleme yaparken Türkçe karakter kullandığımız zamanlarda genellikle hata verir yada yazdığımız…
-
Read More: 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Hatası ve çözümüYazının başlığı çok uzun oldu farkındayım ama bu hatayı alan arkadaşlara yardım edebilmek için başlığın…
-
Read More: Resimlere imza ekleme eklentisi – Watermark ReloadedWordPress bloğunuzda kullandığınız resimlere kendi imzanızı atmak ister misiniz? Resimlerinizin altına sitenizin ismini veya kendi isminizi…
-
Read More: WordPress Beyaz Sayfa Hatası ve ÇözümüGünümüzde en çok kullanılan blog alt yapısı wordpressdir. Ancak kullanıcı hatasından veya kodlama hatalarından wordpress…